Κατασκευές και Επισκευές Σκεπών

Ως ειδικευμένη κατασκευαστική εταιρία κατασκευής στεγών, η εξειδικευμένη ομάδα τεχνιτών στεγών έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων να επιλέξουν τις οικονομικά αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες επιλογές στέγης που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες μιάς αντίστοιχης κατοικίας ή εμπορικού κτηρίου. Η Γ. Ιερόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ είναι υπερήφανη για την ενημέρωση των πελατών της με όλα τα δεδομένα σχετικά με την τελευταία τεχνολογία στέγης πριν κάνουν μια επένδυση. Παρέχει στους ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα πιο εξελιγμένα και ανθεκτικά υλικά κατασκευής στέγης και τα προϊόντα που θα λειτουργήσουν άριστα για τις ιδιότητές τους, σύμφωνα με την κλίση, τη δομή και τη θέση του υπάρχοντος συστήματος στέγης.

Η Γ. Ιερόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ είναι συνώνυμη των ποιοτικών υλικών στέγης που σχετίζονται με την ποικιλία, τη μακροζωία και την απόλυτη ομορφιά οποιουδήποτε τύπου αρχιτεκτονικής που υπάρχει. Οι στέγες της Γ. Ιερόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ αποτελούν μια ομπρέλα, προστατεύοντας το κτίριο από το εξωτερικό περιβάλλον, με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία από το νερό, το κρύο και τη ζέστη. Η μέγιστη απόδοση μπορεί να επιτευχθεί με προσεκτικό σχεδιασμό, επιλογή και εγκατάσταση μονώσεων της Γ. Ιερόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ. Η ομάδα μας θα επισκεφθεί το σπίτι σας, για να σας προσφέρει την καλύτερη λύση.

Όταν η ζωή της στέγης σας τελειώσει, είτε εξ αιτίας σοβαρής διάβρωσης από τις περιβαλλοντικές συνθήκες είτε εξ αιτίας βλάβης στο υπάρχον παλιό υλικό, η Γ. Ιερόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στην επισκευή της.

Η εταιρεία  Γ. Ιερόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ παρέχει θερμομόνωση και ακουστική μόνωση στην στέγη. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε και να επεκτείνετε τη ζωή της στέγης  σας, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το λειτουργικό κόστος. Η Γ. Ιερόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ επιλέγει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν εξαιρετική θερμική αντίσταση, επαρκή αντοχή στη συμπίεση και εξαιρετική αντοχή στην υγρασία.

    Στείλτε μήνυμα