Υδραυλικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης και κλιματισμού

Το τμήμα υδραυλικών εγκαταστάσεων της Γ. Ιερόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ αποτελείται από ειδικευμένους και εξουσιοδοτημένους υδραυλικούς και τεχνικούς αποστράγγισης. Επίσης, παρέχει στους πελάτες της μια σειρά από γενικές υδραυλικές υπηρεσίες, όπως νέες εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις, επισκευές και συντήρηση, και ειδικεύεται στην επισκευή και τοποθέτηση υδραυλικών εγκαταστάσεων: τουαλέτες, νεροχύτες, μπανιέρες, ντους, μπιντέ, βρύσες, θερμοσίφωνες, σωληνώσεις αποχέτευσης, σωλήνες νερού, και σωλήνες για συστήματα πεπιεσμένου αέρα.

Η Γ. Ιερόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ γνωρίζει ότι όλα τα νοικοκυριά δεν χρειάζονται το ίδιο μέγεθος ή τύπο κλιματιστικού, γι’ αυτό διαθέτει μια ποικιλία λύσεων που οι εμπειρογνώμονες μας μπορούν να σας υποδείξουν για να βρεθεί ο καλύτερος συνδυασμός για τις ανάγκες σας για ψύξη και / ή θέρμανση. Οι ειδικοί μας μπορούν να πραγματοποιήσουν υπολογισμούς που θα αξιολογήσει το μέγεθος του σπιτιού σας, τη μόνωση και άλλα δεδομένα, όπως το κλίμα και τη διάταξη του σπιτιού σας για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη λύση που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Η Γ. Ιερόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ συζητά μαζί σας τις ανάγκες άνεσης στο σπίτι σας, προκειμένου να παράσχει πιθανές επιλογές και κόστος. Θα νιώσετε σίγουροι όταν διαθέτετε ένα σύστημα ψύξης και / ή θέρμανσης που εφαρμόζει καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά από ό, τι πιστεύατε ότι θα ήταν δυνατόν.

  • Αναδιαμόρφωση μπάνιου και κουζίνας
  • Υδραυλικές εγκαταστάσεις – Βρύσες, Επισκευές σωλήνων, Εκκαθάριση αποχετεύσεων
  • Θερμαντήρας νερού – Πωλήσεις, συντήρηση και εγκατάσταση όλων των αερίων και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων.
  • Σωληνώσεις νερού – Αναβάθμιση υδάτινων εγκαταστάσεων, συνδέσεις στο σύστημα άρδευσης
  • Σωληνώσεις αποχέτευσης – Αντικατάσταση παλαιού, ελαττωματικού χυτοσιδήρου. Μετατροπές και εγκατάσταση νέων σωλήνων πάνω και κάτω από το έδαφος

    Στείλτε μήνυμα